Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΩΦΕΛΙΜΟ!!!

         
          Έκπληξη και αγανάκτηση αισθάνονται όσοι, στοιχειωδώς υπεύθυνοι πολίτες, εισέρχονται την αίθουσα « Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και αντικρίζουν την πολύ κακή κατάσταση των καθισμάτων. Η εικόνα εγκατάλειψης της αίθουσας, δυστυχώς απαξιώνει όχι μόνο την προσπάθεια των υπευθύνων, αλλά και του συνόλου των αξιολογότατων μελών, που πλαισιώνουν την Διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου. Ένα Πνευματικό Κέντρο που κατά γενική ομολογία παράγει εξαιρετικό πολιτιστικό έργο σε ποιότητα και περιεχόμενο.
           Θα ήταν οπωσδήποτε ωφέλιμο και πρέπον, να διερευνηθεί το φαινόμενο της καταστροφής των καθισμάτων, που εντάθηκε του τελευταίους μήνες, και να αναζητηθούν οι αιτίες που το προκάλεσαν, καθώς και οι υπεύθυνοι εφόσον υπάρχουν. Οι δημότες στους οποίους ανήκει η κυριότητα του συνόλου των υποδομών, πρέπει να ενημερωθούν. Αν υπάρχουν παραλείψεις στην διαχείριση και στον έλεγχο της αίθουσας ή αν είναι ζήτημα ανεπαρκούς παιδείας του κοινού, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Αν όμως υπάρχει αστοχία των υλικών και κατώτερη των προδιαγραφών ποιότητά τους, τότε η βλάβη θα πρέπει να καταλογισθεί και να αποκατασταθεί σύντομα.
           Όσοι έχουν αναλάβει την προώθηση της διεκδίκησης του τίτλου της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για τα Ιωάννινα, οφείλουν σε παρόμοια θέματα να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και αυστηροί ώστε να αποφεύγονται δυσμενή σχόλια και εντυπώσεις που βλάπτουν αυτή την σημαντική για την πόλη μας προσπάθεια.

jbd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου